fbpx
Jouw partner in Google Ads
Wij openen graag deuren voor jou. Adverteren via Google Ads is de meest populaire en effectieve vorm van online adverteren. Meceda neemt je mee in deze onmisbare wereld.
Waarom adverteren
bij Google?

Wil jij snel online beter vindbaar zijn? Start dan nu met adverteren bij Google!

  • Meer bezoekers op je website
  • Resultaatgericht adverteren binnen jouw budget
  • Continue optimalisatie van de campagnes
  • Lokaal, regionaal of landelijk adverteren
  • Vandaag starten is morgen resultaat
Zonder goede website geen Google Ads!

Heb je al ervaring met Google Ads en ben je van mening je geld in een bodemloze put gooit? Dat het rendement achterblijft? Twijfel je of het wel wat voor jouw bedrijf is? Of heb je het idee dat er meer moet gebeuren dan alleen een advertentie plaatsen? Grote kans dat de oorzaak in je website te vinden is.

Met Google Ads kunnen bedrijven snel resultaat bereiken. Voorwaarde is wel dat alle onderdelen van de marketing moeten kloppen. Zo zal je positionering moeten kloppen met het verhaal dat je vertelt. Jouw verhaal moet men onder andere terug kunnen vinden op een website die zowel technisch als inhoudelijk klopt. De Google advertenties verwijzen tenslotte altijd naar een pagina op je website.

Met een betrokken en transparante communicatie.

We zullen op verschillende momenten communiceren over de campagne(s). Dat doen we niet met ingewikkelde rapportages in een PDF met allerlei onbekende termen, maar we nemen je graag persoonlijk online mee in de statistieken om deze te bespreken. Zo leer je zelf ook kijken naar het effect van je campagnes. Het voordeel hiervan is dat we ook direct kunnen bijsturen voor het beste resultaat. Natuurlijk kun je bij vragen, onduidelijkheden of andere opmerkingen tussendoor altijd bij ons terecht.

WIL JE WETEN WAT GOOGLE ADS JOU KAN OPLEVEREN?

ONZE AANPAK

Adverteren bij Google is pas succesvol als alle onderdelen van de marketing kloppen, van strategie, merkbeleving tot je website.

ONZE FILOSOFIE

Meceda is van mening dat we de beste resultaten bereiken door jou regelmatig online mee in de resultaten van je campagnes. Persoonlijk en betrokken voor echt resultaat.

BEREIK MENSEN BUITEN JE EIGEN NETWERK

Meceda maakt jouw website geschikt voor het adverteren op Google en zet een effectieve advertentiecampagne voor je online.

Wij monitoren de resultaten en nemen de tijd om deze met onze klanten te bespreken. Zo ben je zelf op de hoogte van de lopende zaken.

We evalueren de advertenties. Samen passen we de campagnes aan om het beste resultaat te behalen.

SELL THE PROBLEM YOU SOLVE,
NOT THE PRODUCT
Wij zijn een full-service marketing- en reclamebureau dat niets liever doet dan de marketing van jouw organisatie uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op je corebusiness. Focus op waar je goed in bent verbetert je resultaten in een rap tempo.
En wij zijn goed in marketing en reclame!