fbpx
Jouw partner in
Google Shopping
Wij openen graag deuren voor jou. Adverteren via Google Shopping is de meest populaire en effectieve vorm van online adverteren. Meceda neemt je mee in deze onmisbare wereld.
Waarom adverteren
bij Google?

Wil jij snel online beter vindbaar zijn? Start dan nu met adverteren bij Google!

  • Meer bezoekers op je website
  • Resultaatgericht adverteren binnen jouw budget
  • Continue optimalisatie van de campagnes
  • Lokaal, regionaal of landelijk adverteren
  • Vandaag starten is morgen resultaat
Google Shopping

Verkoop je producten online? Dan is Google Shopping zeker een must. Deze advertenties zijn zeer effectief voor het verhogen van de verkoop op webshops, wat direct resulteert in meetbare omzet. Gebruikers bekijken eerst een afbeelding en prijs voordat ze doorklikken, wat betekent dat de kwaliteit van de traffic naar je website aanzienlijk hoger is.

Google Remarketing

Heb je net die leuke schoenen online bekeken, krijg je op de volgende website diezelfde schoenen weer te zien! Dat heet Remarketing. Remarketing werkt door cookies te plaatsen op de computers van de bezoekers van jouw website. Google weet vervolgens advertenties specifiek voor die gebruikers weer te geven wanneer ze sites in het Google Display Netwerk bezoeken.

WIL JE WETEN WAT GOOGLE Shopping JOU KAN OPLEVEREN?

ONZE AANPAK

Adverteren bij Google is pas succesvol als alle onderdelen van de marketing kloppen, van strategie, merkbeleving tot je website.

ONZE FILOSOFIE

Meceda is van mening dat we de beste resultaten bereiken door jou regelmatig online mee in de resultaten van je campagnes. Persoonlijk en betrokken voor echt resultaat.

SLIMME SHOPPING-CAMPAGNES

Promoot uw producten via Google Shopping. Google toont uw producten aan kopers die online zoeken naar een soortgelijk product.

Wanneer je Google Shopping gebruikt zul je zien dat de vindbaarheid van de producten die je online verkoopt omhooggaat.

Met Google Shopping genereer je meer verkeer naar je website en dat resulteert in een hogere omzet.

SELL THE PROBLEM YOU SOLVE,
NOT THE PRODUCT
Wij zijn een full-service marketing- en reclamebureau dat niets liever doet dan de marketing van jouw organisatie uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op je corebusiness. Focus op waar je goed in bent verbetert je resultaten in een rap tempo.
En wij zijn goed in marketing en reclame!