fbpx
Jouw partner in
Social Ads
90% van de gebruikers van sociale media gebruikt Facebook en/of Instagram. Dus ook jouw klanten bevinden zich op deze platforms!
Hoe we werken met onze klanten

Zoals bij alle projecten die we ondernemen, beginnen we altijd met onderzoek. We kijken naar concurrenten, bepalen je positionering en wie je doelgroep is. Vervolgens zetten we een strategie uit en plannen we relevante, boeiende en interactieve inhoud.

Ons eigen creatieve team maakt alle online content geheel in jouw huisstijl, inclusief copywriting, fotografie, afbeeldingen, video en animatie. We bouwen ook landingspagina’s voor campagnes om daar jouw doelgroep direct naartoe te leiden voor cruciale conversies. Want alleen echt meetbaar resultaat geldt!

We nemen je op regelmatige basis mee in de rapporten. Niet alleen voor de nodige transparantie, maar ook omdat we dan direct de online, gemeten resultaten naast jouw eigen ervaringen kunnen leggen. Daar passen we de campagnes dan ook weer op aan om het beste resultaat te behalen.

Instagram

Instagram is het social media platform met de grootste betrokkenheid van het publiek.

Verkopers van producten die visueel aantrekkelijk zijn of die hun product/dienst kunnen omzetten in visueel aantrekkelijke campagne uitingen, presteren het best op dit sociale mediakanaal. Instagram heeft ook bewezen een van de meest effectieve manieren te zijn om reclame te maken voor de jongere generaties, omdat het de plek is waar ze het vaakst contact hebben met merken via hun vrienden, maar ook via bijvoorbeeld influencers.

Facebook

Met meer dan 1,5 miljard gebruikers per maand is Facebook het grootste sociale platform ter wereld.

Een groot voordeel van Facebook-advertenties is de mogelijkheid om exact jouw doelgroep te bereiken. Facebook is de meest gerichte vorm van adverteren. Je kunt onder andere adverteren op leeftijd, interesses, gedrag en locatie. Dat betekent dat het cruciaal is geworden dat adverteren op Facebook wordt meegenomen in uw social media plan. Het is onze taak om op de hoogte te blijven van dit soort zaken, zodat u dat niet hoeft te doen.

DOELGERICHTE CAMPAGNES OP SOCIAL MEDIA DIE AANSLUITEN BIJ JE WEBSITE

ONZE AANPAK

Adverteren op social media kanalen moet niet alleen aansluiten bij jouw merk en uitstraling, maar ook een duidelijke doelstelling hebben.

ONZE FILOSOFIE

Meceda vindt dat de extra traffic door een advertentiecampagne altijd moet uitkomen op een website die de klant de juiste actie laat ondernemen.

“Een like krijgen is niet zo moeilijk,
vertrouwen winnen van je doelgroep is een heel ander verhaal”
Wil jij social media advertising serieus inzetten voor je bedrijf, maar kom je er zelf niet uit? Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan om de mogelijkheden te bespreken.