fbpx
Til je merk
naar topniveau!
Zeg zonder woorden dat je de beste bent! Straal kracht uit en vertrouwen. Dat is voor ons de basis voor ontwikkeling, verbetering en bewaking van de uitstraling.
Grafisch ontwerp gaat niet alleen over design.

Originele en authentieke content is voor het grootste deel van consumenten de reden om een merk te volgen. En als je een goed ontwerp toevoegt aan een stuk tekst, is het effect van je uiting vele malen groter. Het doel van je uiting moet kristalhelder zijn en duidelijk in het ontwerp terugkomen. Herkenbaar in jouw huisstijl.

Alleen zo zal je ook een goed rendement behalen. Het is duidelijk: als je echte betrokkenheid van je publiek wilt, heb je ook een goed ontwerp nodig. De grafische ontwerpen van Meceda helpen je aan een positieve Return on Investment, waardoor je creatieve ideeën ook daadwerkelijk worden omgezet in commerciële successen.

Wilt u een professionele uitstraling in vorm en beeld?
De grafisch ontwerpers, grafisch vormgevers en een DTP’ers van Meceda raken altijd de juiste snaar.
  • Maar één keer kans op een eerste indruk
  • Consistentie verhoogt de geloofwaardigheid
  • Met een goed ontwerp blijf je de concurrentie voor
  • Vertel je verhaal op een creatieve manier

Print

Breng je product, dienst of merk in beeld met drukwerk. Op basis van je wensen, foto’s, logo’s, tekst, lettertypes, kleuren en layout maakt onze DTP’er een fraai ontwerp, gebruiksklaar voor de drukkerij. Wij streven altijd naar een mooi en visueel verrassend ontwerp, maar houden altijd het doel van de boodschap en niet te vergeten de juiste doelgroep voor ogen houden.

Weet je zelf niet goed wat je wilt? Geen probleem, want de ontwerpers van Meceda zorgen niet alleen voor ontwerp, maar kunnen ook mee denken over concept, ontwikkeling en productie. Maak gebruik van ons zeer sterke netwerk, jarenlange ervaring of werk met je eigen partners, wij managen het proces van A tot Z.

Marketingmaterialen

In het bedrijfsleven is er altijd vraag naar marketingmaterialen zoals brochures, bedrijfspresentaties, boekjes, folders en briefpapier. Of het nu gaat om een visitekaartje of een stuk interne communicatie, we begrijpen dat gedrukt marketingmateriaal even aantrekkelijk als informatief moet zijn.

Onuitwisbare indruk achterlaten

Consistente, inspirerende en informatieve berichten zijn belangrijk bij het ontwikkelen van marketingmateriaal, evenals het kiezen van de juiste vorm en materiaal. We ontzorgen onze klanten van concept, ontwerp tot productie om ervoor te zorgen dat hun marketingmateriaal een onuitwisbare indruk achterlaat en blijvende resultaten oplevert.

POS-materiaal

Point of Salemateriaal en displayontwerp in de winkel speelt een cruciale rol in het succes van de verkoop van producten. Van vloer- of baliedisplays, naambordjes tot banners, beachflags of spandoeken, samen ontwikkelen we overtuigende presentaties die werken.

Beurspresentaties

Op beurzen is het een extra grote uitdaging om boven het presentatiegeweld van de concurrenten uit te komen. De beursstand moet niet alleen overtuigend en informatief zijn, maar ook potentiële leads aanmoedigen om de stand op te komen en meer informatie over de producten of diensten te vragen. Van het ontwerpen van de beursstand en het bijbehorende marketingmateriaal tot het samenwerken met leveranciers om de meest concurrerende prijs te bedingen, we hebben al diverse succesvolle stand ontwerpen mogen maken én verzorgen voor klanten.

MEER WINST DOOR GRAFISCHE VORMGEVING?

ONZE AANPAK

Meceda maakt het ontwerpproces zo eenvoudig mogelijk. Van intake naar ontwerpideeën en van definitief ontwerp naar drukwerk. Zo simpel is het.

ONZE FILOSOFIE

Een goed ontwerp is niet alleen creatief, verrassend en onderscheidend, maar doet ook wat het moet doen om je doelstellingen te behalen.

Trek nieuwe klanten aan met design

Als ondernemer weet je dat je regelmatig moet veranderen om op te vallen in de markt. Je moet blijven inspelen op kansen die er liggen en je aanpassen aan de markt. Zo werkt het ook met je huisstijl.

Wij integreren de nieuwste trends op gebied marketing in jouw campagne. Blijf groeien door steeds weer je uitingen aan te passen en andere doelgroepen aan te spreken met jouw promotiemateriaal

Geef je logo, online en offline marketing regelmatig een frisse update die past bij de look en feel van je onderneming. Dan weet je zeker dat je nieuwe klanten kan aantrekken.

SELL THE PROBLEM YOU SOLVE,
NOT THE PRODUCT
Wij zijn een full-service marketing- en reclamebureau dat niets liever doet dan de marketing van jouw organisatie uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op je corebusiness. Focus op waar je goed in bent verbetert je resultaten in een rap tempo.
En wij zijn goed in marketing en reclame!