fbpx
Website laten bouwen
Een website is je beste marketingmiddel. Wanneer deze technisch en visueel goed gemaakt is, kan de bezoeker snel worden omgezet in een betalende klant.
Een website die werkt voor jouw klanten

Wie ben je en waarom moet men bij jou zijn? Wat is je onderscheidend vermogen? Samen gaan we op zoek naar een website die werkt voor jouw klanten. Beter vindbaar, modern & interactief, mobiel geschikt en die technisch staat als een huis. En we kunnen alles bouwen, van een kleine one-page website tot een grote webshop en alles daartussenin.

De voordelen van een nieuwe website van Meceda

  • Een functioneel webdesign in jouw huisstijl
  • Gericht op de acties die voor jou belangrijk zijn
  • Optimaal geschikt voor elk mobiel scherm
  • Goed vindbaar in de zoekmachines, zoals Google
  • Meestal gemaakt in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld
  • Volledige voorbereid voor verdere toekomstplannen
Mobile First
Een responsive design is geen vraag meer, maar een must!

Een grote meerderheid van je doelgroep bekijkt een website op een mobiel apparaat – of dat nu desktop, tablet of mobiel is – om ervoor te zorgen dat je website er op zijn best uitziet, ongeacht hoe deze wordt bekeken.

Een goede, makkelijke en snelle navigatie op de mobiele apparaten is dan ook niet eens meer een overweging, maar een vereiste om goed gevonden te worden in de zoekmachines van Google. Meceda zorgt daar al standaard voor.

HOE WIJ WERKEN

KOFFIE = PLANNING & STRATEGIE

Als we een goede klik hebben, leggen we eerst een stevige basis voor de positionering, bepalen we prioriteiten en maken een praktisch en uitvoerbaar plan. Welke commerciële doelen wil jij behalen?

MEER KOFFIE = ONTWERP & ONTWIKKEL

We bepalen samen welke tools er nodig zijn voor jouw website. Die gaan we binnen gewenst budget en tempo samen uitrollen en invullen. Hoe gaan we deze commerciële doelen behalen?

KOFFIE & GEBAK = OPLEVEREN & OPTIMALISEREN

Na de testfase volgt de oplevering. Zijn we dan klaar? Zeker niet! Optimaliseren is monitoren, vernieuwen, bijschaven en weer iets nieuws bedenken. Is het ons gelukt om de commerciële doelen te behalen?

SELL THE PROBLEM YOU SOLVE,
NOT THE PRODUCT
Wij zijn een full-service marketing- en reclamebureau dat niets liever doet dan de marketing van jouw organisatie uit handen nemen, zodat jij je kunt richten op je corebusiness. Focus op waar je goed in bent verbetert je resultaten in een rap tempo.
En wij zijn goed in marketing en reclame!