Website laten bouwen
Een website is je beste marketingmiddel. Wanneer deze technisch en visueel goed gemaakt is, kan de bezoeker snel worden omgezet in een betalende klant. Het hebben van een goed ontworpen en prestatiegerichte website voor jouw bedrijf leidt tot een hogere omzet. De uitgelezen mogelijkheid om de mindset van mensen te beïnvloeden en je te helpen meer omzet te genereren.
Een door Meceda op maat gemaakt websiteontwerp

Onze op maat gemaakte websiteontwerpen zijn bedoeld om jouw merk te helpen opvallen ten opzichte van je concurrenten, een geweldige gebruikerservaring te bieden en uiteindelijk je bedrijf te helpen aan nieuwe leads en dus de verkopen te stimuleren.

Maar tegenwoordig wordt de lat behoorlijk hoog gelegd. Een website moet interessant zijn om te bladeren, een boeiend verhaal vertellen, snel laden, goed beveiligd zijn en de bezoekers gemakkelijk door je aanbod leiden. Wij brengen veel van onze tijd door met het vormgeven en creëren van de juiste ervaringen, van start tot finish.

We kunnen alles bouwen, van een kleine one-page website tot een grote e-commerce-site en alles daartussenin. We bouwen niet alleen jouw website, we ontwerpen deze, maken deze functioneel, zorgen voor Search Engine Optimization en het creëren van de nodige content in jouw huisstijl. Wanneer je jouw website laat ontwerpen en bouwen door Meceda, krijgt je het volledige pakket.

Mobile First
Een responsive design is geen vraag meer, maar een must!

Een website moet worden geoptimaliseerd voor apparaten van elk schermformaat – of dat nu desktop, tablet of mobiel is – om ervoor te zorgen dat je site er op zijn best uitziet, ongeacht hoe deze wordt bekeken. Strategisch denken en technisch ijzersterke websites bouwen, is wat ons onderscheidt. Daarom helpen wij je de juiste beslissingen te nemen om zo de best mogelijke resultaten te bereiken.

Een grote meerderheid van je doelgroep bekijkt een website op een mobiel apparaat, zoals telefoon of tablet. Een goede, makkelijke en snelle navigatie op de mobiele apparaten is dan ook niet eens meer een overweging, Meceda zorgt daar al standaard voor. En dat is ook nog eens goed voor de vindbaarheid in de zoekmachines.

We maken prachtige, op maat gemaakte websites die jouw merk transformeren door gebruikerservaringen te leveren die jouw klanten en je bedrijf ten goede komen. Onze benadering van websiteontwerp draait om de gebruikersreis van uw klant; waardoor we duidelijke, gerichte en functionele websites kunnen maken die uw publiek inspireren en betrekken.

Het juiste platform kiezen

Onze persoonlijke keuze, en met goede reden is om een website te ontwikkelen in WordPress. WordPress is een van de populairste systemen ter wereld en wordt gebruikt door enkele van de grootste merken ter wereld. Met een enorme hoeveelheid opties is WordPress vaak de meest geschikte keuze voor een webproject, omdat de ingebouwde functies van het platform ons de mogelijkheid bieden om de site helemaal naar wens te bouwen. Een ander groot voordeel is dat WordPress continu up-to-date wordt gehouden; vaak wordt het platform minstens één keer per maand bijgewerkt, waardoor de website constant stabiel en veilig blijft.

We kiezen ook graag voor WordPress, omdat het veel flexibiliteit biedt. Door de vele aanpassings- en uitbreidingsmogelijkheden kunnen altijd een website ontwikkelen die volledig aan jouw wensen voldoet en jouw merk weerspiegelt. Daarnaast zijn onze WordPress websites later eenvoudig uit te breiden met bijvoorbeeld een webshop of een betaalmodule.

We hebben dan ook veel ervaring met het werken met de WooCommerce module. Zo kunnen we een eenvoudige webshop bouwen, maar net zo goed een volledig ingerichte E-commerce oplossing.

Hoewel WordPress een algemene keuze voor ons is, is het niet altijd de beste optie en in sommige gevallen zullen we een ander platform gebruiken.

SELL THE PROBLEM YOU SOLVE,
NOT THE PRODUCT
Wij helpen je graag met de stap naar professionele branding. Wij snappen dat dit best spannend kan zijn, dus nodigen wij je graag uit voor een gezellig gesprek. En wij houden niet van ingewikkeld gedoe, dus wees lekker jezelf en vertel ons waar jouw passie ligt.
Dan doen wij de rest!